29 Juni, Verslapen

Categories Australië

Vanochtend werden we beide om tien uur wakker. Oeps.. Terwijl we vroeg op pas wilden gaan. Wat nu..snel eten opruimen en gas erop.
Zo wie zo, terug naar Katherine, ik wil nog een reserveband kopen (ik heb de gravel roads nu gezien en er zitten gevaarlijke scherpe stenen tussen. Je moet dus met verstand rijden en stenen vermijden waar mogelijk) en we willen een bestand van 1.2 Gigabyte downloaden. Wikicamps en Metroview werd ons gisteren laat getipt.
Aangezien we al een paar keer verkeerd zijn gereden, is mij de trip terug naar Katherine dat wel waard.
Bij bridgestone onderhandeld over een tweede hands wiel. 150 $. Eerst nog maar eens laten bezinken. Bij Macdonalds gratis wifi. Ik kom er niet graag, eerlijk is eerlijk, maar hierin zijn ze toch wel erg prettig. Het kostte ons 1 fanta en we kregen 1.4 Gigabyte terug. Das mooi hè.
Ondertussen was ik in een auto shop te weten gekomen, dat je ook zelf je binnenband kunt verwisselen. Hoe dan? Dus ik kreeg tips en tricks. Twee bandenspanners en een hamer zijn nodig om de binnenband te verwisselen. dit kostte slechts 55$. Nog even snel terug naar Bridgestone en daar twee binnenbanden gekocht. á 35$ p.s.
Nu voelen we ons goed uitgerust en kunnen naar Timber Creek. Dit is 320 km rijden !!!
We kwamen om laat in de middag aan en besloten maar gelijk naar de camping in Timber Creek te rijden. Eerst maar weer eens tanken. Deze V8 rijdt 1:6……(Daar had ik in Nederland niet op gerekend. 1:10 dacht ik daar). Spagetti is voor vanavond het menu. Even leuk zitten kletsen met Dim. Morgen wel vroeg op!!!!
We gaan misschien toch de Tanama route doen. !!! Maar dan hebben we nog wat jerrycans nodig met diesel!!!
Hier op de camping stikt het van de vleermuizen. Ze hangen aan de bomen en maken een hels kabaal. En ja hoor… er zitten hier krokodillen. Ze kunnen ook zo de camping oplopen. Maar de locals hier reageren er niet op. Het zullen wel vegetarische crocs zijn.