27 Juni, Dim Rijles

Categories Australië

Vanochtend heeft Dim rijles gekregen van mij in een dikke 4 W.D. V8 Toyota Landcruiser op een gravel road. Dat ging hem goed af.

Daarna doorgereden naar Florence Falls in Litchfield National Park. We kwamen onderweg indrukwekkende termieten heuvels tegen. Zeg maar gerust bouwwerken!!
Eenmaal aangekomen bij de Falls zijn we natuurlijk gelijk het water in gedoken. (No worries, no crocs)! Lekker verfrissend en koel. Natuurlijk moesten we beide van een rots afspringen, gaaf hoor.
We besloten een eindje terug te rijden en te kamperen op een “old four wheel drive Campsite). Het prettige van vroeg aankomen is, dat je ruime keuze hebt in de  plekken.
We kozen uiteraard de mooiste. Een schaduwrijke plek met bomen op precies de goede afstand van elkaar. Deze jongen gaat vannacht dus in de hammok slapen. (Hangmat).

S’middags zijn we nog een keer terug gegaan naar de Florence Falls. Dit maal te voet. Het bleek slechts een half uurtje lopen te zijn vanaf onze camper.
S’avonds heerlijke ravioli met tomaten ketchup gegeten incl. groenvoer. (Je moet wel zelf zeggen natuurlijk dat het haute cuisine is…, het smaakte er in ieder geval niet minder om.

Tja en dan ineens pikdonker. Het is zeven uur.
Behalve dan dat er duizenden sterren zijn die licht geven, echt geweldig om te zien, besluiten we toch maar om acht uur te gaan slapen.!!!! Ja… je hoort het goed, onze Dim lag er om 8 uur in…haha
O ja.. er is geen wifi of telefoon bereik hier…